1-گوشت گاو
گوشت گاو مانند همه گوشت ها منبع خوبی از ریبوفلاوین است. 85 گرم استیک تندیلین کبابی 24 درصد از ارزش روزانه (DV) ویتامین B را تأمین می کند. با این حال گوشت جگر گاو حتی یک گزینه بهتر است، زیرا 85 گرم گوشت جگر ۱۷۱ درصد از ارزش روزانه ریبوفلاوین را تأمین می کند.

2- جوجه
گوشت تیره مرغ (پاها) حاوی ریبوفلاوین بیش تری نسبت به سینه مرغ است. اگر 85 گرم گوشت تیره مرغ پخته شده میل کنید، حدود 11 درصد DV ویتامین B خود را دریافت می کنید. از طرف دیگر، 85 گرم گوشت سینه مرغ پخته شده 6 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ریبوفلاوین دارد.

3- ماهی سالمون
در 85 گرم ماهی سالمون صورتی، 12 درصد از نیاز روزانه ریبوفلاوین دریافت خواهید کرد. این نوع ماهی روغنی همچنین به غذاهای پر از ویتامین B3 تعلق دارد. علاوه بر این منبع عالی ویتامین های B1، B5،B6 و B12 است.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها